Het bedrijf voor uw interieuradvies is Van Schilfgaarde Interieur

Al ruim vijfentwintig jaar is Van Schilfgaarde Interieur en Interieuradviezen in de wijde omgeving van Haren een bekende en betrouwbare partner op interieurgebied. Wilt u weten welke kleuren u het beste met elkaar kunt combineren? Of bent u op zoek naar mooie nieuwe meubelen voor in uw woonkamer? Bij ons bedrijf kunt u daarvoor goed terecht. We geven u interieuradvies in en kijken met u naar de beste mogelijkheden voor uw ideale inrichting.

Onze Filosofie

Interieuradvies is voor ons een passie. We willen onze klanten enthousiast krijgen voor de fijne meubelen die we hebben en de woonaccessoires die ze daarmee kunnen combineren. Het is belangrijk dat u zich thuis voelt in uw woon- en werksfeer en dat begrijpen wij als geen ander. Daarom staat ons team voor u klaar voor interieuradvies in Haren en de nabije omgeving.

De topmerken op het interieurgebied bij Van Schilfgaarde

Wij bieden u alleen kwalitatief goede producten. Onze collectie bestaat uit onder meer meubelen, stoffen en verlichting van topmerken. De stoffen die we in ons assortiment hebben zijn van onder andere deze merken: Élitis, Etro, Nobili, Sahco, Sanderson, Pierre Frey, Ralph Lauren en Lizzo. Daarnaast bieden we nog veel meer mooie stoffen aan van topmerken, mocht u hier meer informatie over willen dan kunt u op onze website terecht.

Een sfeervolle inrichting

Uw ideale adviseur op het gebied van inrichting zit in Haren en levert haar diensten ook in de de rest van Nederland. Ons bedrijf is de specialist in interieuradvies geven en helpt u om op een sfeervolle en persoonlijke manier uw huis in te richten. Een plek om u thuis te voelen: die biedt Van Schilfgaarde Interieur & Interieuradviezen u.

Onze verrassende showroom

Door de jaren heen is ons bedrijf ontzettend gegroeid en hebben we een uitgebreide collectie in ons bezit van de mooiste producten. U kunt bij ons goed slagen als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een mooi behang voor in de slaapkamer en als u er bijpassende verf bij wilt hebben, bent u bij ons ook op de juiste plek. Voor interieuradvies in Haren en omgeving zijn wij het bedrijf dat u graag van dienst is.

Doordat we in onze showroom onze producten laten zien, kunt u onmiddellijk zien of de kleuren bij elkaar passen.  Onze showroom is perfect om inspiratie op te doen. Hier vindt u de basis voor op uw muren in huis. We willen onze klanten graag verrassen met de ideale kleurcombinaties en nemen u mee in een inspirerende omgeving.