Onze collectie

Stoffen

Een mooi interieur met de juiste meubels, bijpassend behang en stoffen die goed bij uw inrichting passen, dat vindt u bij ons in de winkel.

Onze stoffencollectie is uniek! Bij ons doet u inspiratie op voor uw droomhuis en u kunt ook meteen een stofje of meubel bestellen als u deze wilt hebben. We bieden stof voor kussens, gordijnen, bekleding van stoelen en u kunt ook stof kopen om er zelf iets moois van te maken thuis. Wij geven u ook graag persoonlijk advies voor uw interieur.

Vanschilfgaarde interieur-stoffen Elites

Verf en behang

Op het gebied van verf en behang zijn wij goed op de hoogte. U kunt uw verf of behang helemaal af stemmen op de meubels die u wilt kopen voor uw inrichting. Door alles bij één zaak te kopen, voorkomt u dat u net een andere kleur bank heeft dan bij het behang past. Ook hierbij kan interieuradvies van ons bedrijf u helpen.

Wij hebben een ruim assortiment aan verf en behang. Voor elk project hebben wij een breed scala aan merken waar u uit kunt kiezen.

Meubelen

Al ruim vijfentwintig jaar is Anna van Schilfgaarde Interieur en Interieuradviezen in de wijde omgeving van Haren een bekende en betrouwbare partner op interieurgebied. Wilt u weten welke kleuren u het beste met elkaar kunt combineren? Of bent u op zoek naar mooie nieuwe meubelen voor in uw woonkamer? Bij ons bedrijf kunt u daarvoor goed terecht. We geven u interieuradvies en kijken met u naar de beste mogelijkheden voor uw ideale inrichting. Het is belangrijk dat u zich thuis voelt in uw woon- en werksfeer en dat begrijpen wij als geen ander.

Raambekleding

Raamdecoratie is een ruim begrip. Gordijnen, optrekgordijnen (blinds) en luxaflex, alles wat een raam kan bekleden. De mogelijkheden zijn legio.

Wij hebben een ruim assortiment aan raambekleding en een breed scala aan merken waar u uit kunt kiezen. Dat laten we u graag in de winkel zien en we adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.

Verlichting

Met verlichting brengt u sfeer en warmte in huis. We hebben een ruime collectie staande lampen, hanglampen, wandlampen, lampen op tafel of buffet.

Onze specialiteit is dat wij custom made lampenkappen kunnen leveren in heel veel vormen en maten. Wij bekleden die met een stof en dessin van uw eigen keus waarbij u gebruik kunt maken van onze unieke stoffencollectie.

Accessoires

Accessoires maken gezelligheid. Ze maken van uw huis een thuis. Zo kunt u persoonlijkheid en eigen sfeer in huis aanbrengen. We hebben een ruime collectie (geur)kaarsen, kussens, plaids, servies, geurlijnen en nog veel meer om uw interieur nog gezelliger te maken. Ook leuke, exclusieve cadeautjes kunt u bij ons vinden. Kom gezellig langs in onze winkel want in het echt zijn ze nog mooier dan op de foto.