Farrow en Ball Groningen

Onder de rook van Groningen, in het dorp Haren bevindt zich in de kerkstaat een prachtige winkel waar Van Schilfgaarde Interieur de trotse dealer is van Farrow & Ball verf en behang.

Van Schilfgaarde Interieur is dealer van prachtige stoffen van topmerken, zoals de merken Diez, Sahco, Nobilis, Pierre Frey, Manuel Canovas, Sheila Coombes, Designs of the Time, Zimmer & Rohde, Casamance, Linwood, Mulberry, Colefax & Fowler etc. Ook verkopen we prachtig behang in alle soorten en maten.

Tevens is Anna van Schilfgaarde dealer van Farrow & Ball verf. Farrow & Ball gebruikt uitsluitend de beste ingrediënten en hoogwaardige pigmenten voor haar verf- en behangproducten. De sinds 1946 in Dorset, Engeland vervaardigde karakteristieke verfkleuren en finishes, staan bekend om hun diepte en complexiteit en brengen woningen wereldwijd tot leven!

Een unieke look

Farrow & Ball producten geven uw interieur een onmiskenbare, unieke look, ook doordat de verf een ietwat kalkachtige uitstraling heeft. Ook zijn de kleuren van Farrow & Ball prachtig om te zien.
Onze hoogwaardige, gepigmenteerde verf en ons ambachtelijk behang reflecteren het licht op een schitterende manier en bezitten een buitengewone diepte van kleur en afwerking die uw muren tot leven brengen.

Reis om de wereld in 132 kleuren

Farrow & Ball heeft beschikking over 132 kleuren die prima alleen of in combinatie met andere kleuren gebruikt kunnen worden. Bezoek ons in onze winkel aan de Kerkstraat 13 te Haren (Groningen), mail of neem telefonisch contact met ons op. Ons deskundige team zal u met raad en daad terzijde staan omtrent het gebruik van kleur, om uw projecten met u te bespreken of om u tips en begeleiding te geven.

Farrow & Ball levert muurverf (Estate Emulsion voor plafonds en muren), een modern Emulsion (voor gebruik voor intensief gebruikte ruimten zoals bv badkamer en keuken), de Estate Eggshell (voor hout en metaal binnenshuis), Floor paint (voor houten en betonnen vloeren), Full Gloss (voor hout en metaal zowel binnen- als buitenshuis), de Exterior Eggshell (voor hout en metaal buitenshuis) en dan hebben we nog verschillende primers, undercoats en finishes voor de afwerking.

Ook leveren wij verfkwasten en rollers om de verfklus goed en professioneel mee te klaren. De watergedragen verf van Farrow & Ball heeft een laag of minimaal VOS-gehalte en zijn milieuvriendelijk en geurarm en dus veilig voor uw woonomgeving, uw kinderen en ook uw huisdieren.

Voor een gratis kleurenwaaier van Farrow & Ball kunt u terecht in onze winkel, ook zijn er professionele kleurenwaaiers te koop, voor meer bedrijfsmatige aspecten.